داروها و قرص برای رفع بوی بد دهان کدامند؟

چگونه دهانی خوشبو داشته باشیم؟
چگونه دهانی خوشبو داشته باشیم؟
ژانویه 9, 2021
چگونه دندان درد را تسکین دهیم؟
چگونه درد دندان را به سرعت متوقف کنیم
ژانویه 27, 2021
چگونه دهانی خوشبو داشته باشیم؟
چگونه دهانی خوشبو داشته باشیم؟
ژانویه 9, 2021
چگونه دندان درد را تسکین دهیم؟
چگونه درد دندان را به سرعت متوقف کنیم
ژانویه 27, 2021
نمایش همه

داروها و قرص برای رفع بوی بد دهان کدامند؟

دارو و قرص برای درمان بوی بد دهان

هالیتوزیس نام پزشکی بوی بد دهان است. بوی بد دهان میتواند یک مشکل کوتاه مدت و موقتی باشد و یا یک بیماری بلند مدت و موضعی. اگر شما هم به دنبال دارو واسم قرص برای رفع بوی بد دهان هستید، بهتر است بدانید هالیتوزیس نشان دهنده ی نیاز دهان و دندان به شستشوی مرتب و اصولی است. این بیماری اغلب به خاطر عدم رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان و عادات بد ایجاد میشود. به همچنین، ماندن باقیمانده ی غذا در دهان و یا بیماری های لثه نیز میتوانند عوامل ایجاد هالیتوزیس باشند.

اولین و مهم ترین درمان بوی بد دهان شستشوی مرتب و اصولی دهان و دندان است. باید به هنگام شستشو باقیمانده ی غذا و باکتری را از زبان، گونه ها و سقف دهان نیز پاک کنید. پی بردن به اینکه چه قرصی برای بوی بد دهان خوبه، به نظر پزشک معالج شما مرتبط است و بیمار باید از اقدام خودسرانه در مصرف دارو اجتناب نماید.

در ادامه به معرفی دارو و قرص برای بوی بد دهان خواهیم پرداخت.

برای درمان قطعی بوی بد دهان با ما تماس بگیرید

قرص بوی بد دهان

قرص ها و داروهایی که معرفی میشوند عموما بطور موقت اثر بوی نامطبوع دهان را از بین میبرند و برای رفع دائمی باید علت اصلی بوی بد دهان آن رفع گردد. هر دارو به موازات ایجاد اثرات درمانی مورد نظر، ممکن است سبب بروز عوارض ناخواسته نیز بشود. قاعدتا پزشک شما بهترین داروی رفع بوی بد دهان را برای شما تجویز خواهد کرد.

9 دارو و قرص موثر برای درمان بوی بد دهان عبارتند:

۷ داروی موثر برای درمان بوی بد دهان

مترونیدازول:

مترونیدازول

قرص مترونیدازول برای درمان گستره وسیعی از عفونت ها استفاده میشود. در برخی مواقع این قرص برای رفع عفونت لثه از طرف پزشک تجویز میشود. اما توجه داشته باشید در صورتی که عامل اصلی عفونت برطرف نشود، مصرف خودسرانه این داروها تنها باعث مقاومت دارویی و نیاز به آنتی بیوتیک های قویتر میگردد.

این مطلب را از دست ندهید!
علت احساس بوی بد در بینی و انتهای گلو و درمان

اشتوتزن:

اشتوتزن

ترکیبات حاوی کلروفیل در این قرص، باعث تازه شدن نفس و رفع بوی بد دهان میشود. میتوانید روزی ۲ یا ۳ عدد از این قرص رابصورت روزانه استفاده نمایید.

لاکتوگام:

لاکتوگام

قرص جویدنی لاکتوکام محصولی پروبیوتیک است که برای مشکلات متعددی از جمله قرص از بین برنده بوی بد دهان استفاده میشود. پروبیوتیک ها به نوعی جایگزین دهانشویه ها برای از بین بردن باکتری های مضر دهان هستند.

کلرهگزیدین:

دهانشویه کلرهگزیدین

این دارو یک ضدعفونی کننده ی شیمیایی است که در برابر هر دو باکتری های گرم-مثبت وگرم-منفی موثر است. این دارو حاوی تمامی ملزومات مانند باکتریواستاتیک و ضد باکتری برای مبارزه با باکتری هاست. مصرف این دارو در غلظت پایین باعث غیر فعال کردن باکتری ها و در غلظت بالا باعث از بین بردن باکتری ها میشود. این دارو در برابر انواع خاصی از قارچ و ویروس نیز موثر است. از تماس این دارو با غلظت بالا، با چشم و گوش خودداری کنید. از این ماده با غلظت پایین علاوه بر تولید دهانشویه های خوراکی، در تولید مواد نگهدارنده نیز استفاده میشود. داروهای خوراکی حاوی این ماده با نام های تجاری Periochip، Peridex و Perichlor در بازار موجودند.

کلرید سیتیل پیریدینیوم (CPC):

دهانشویه کلرید سیتیل پیریدینیوم

از این ماده در تولید قرص های جویدنی لیکوفار، دهانشویه ها، خمیر دندان ها، اسپری های تنفسی، اسپری های گلو و اسپری های بینی استفاده میشود. این ضد عفونی کننده ی شیمیایی عملکرد ضد باکتری دارد و باکتری ها و سایر میکروب های مشابه را از بین میبرد. این دارو در زمینه ی محافظت از دندان ها در برابر پلاک ها و حفره ها نیز موثر است.

این مطلب را از دست ندهید!
چگونه زبانی تمیز داشته باشیم؟(آموزش تصویری تمیز کردن زبان)

دی اکسید کلر:

دهانشویه دی اکسید کلر

این ماده خواص ضد عفونی کنندگی و اکسید کنندگی دارد و در از بین بردن میکروب های بیماری زا مانند قارچ ها، ویروس ها و باکتری ها موثر است. این دارو به همچنین در از بین بردن زیست لایه نیز موثر است. این ماده با غلظت کم در داروهای خوراکی و با غلظت بالا در برابر باکتری های سیاه زخم کاربرد دارد.

رانیتیدین:

قرص رانیتیدین

رفلاکس اسیدی معده به معنای بازگشت تمامی محتویات معده به مری است؛ این رفلاکس باعث ایجاد بوی بد دهان میشود. اگر بدنبال قرص برای رفع بوی بد دهان ناشی از معده هستید، رانیتیدین از ایجاد این مشکل جلوگیری میکند. میتوانید این دارو را با نام تجاری Zantac از فروشگاه ها تهیه کنید. این دارو مسدود کننده ی هیستامین بوده و تولید اسید در معده را کاهش میدهد.

سایمتیدین:

قرص سایمتیدین

این دارو نیز در درمان رفلاکس معده و هالیتوزیس موثر است. سایمتیدین نیز مسدود کننده ی هیستامین است. این دارو با نام های تجاری Tagamet، Tagamet HB و Tagamet HB200 در دسترس است.

پایلوشات

کپسول پایلوشات(Pyloshot) در درمان بد بویی دهان

کپسول پایلوشات(Pyloshot) از دسته مکمل های پروبیوتیک تقویت کننده سلامت دستگاه گوارش است. قرص پایلوشات برای بوی بد دهان با تنظیم عملکرد طبیعی دستگاه گوارش و پیشگیری و کمک به بهبود زخم معده با کاهش جمعیت هلیکوباکترپیلوری، در کنترل بوی بد دهان ناشی از معده کمک کننده است.

هم چنین در ارتباط با دهانشویه و قرص و داروی بوی بد دهان نظر شما را به پاراگراف زیر از drugs نیز جلب می کنیم:

In conjunction with good oral hygiene, prescription, and OTC products may also be beneficial.
Mouthwashes that contain antibacterial agents cetylpyridinium chloride (Cepacol), chlorhexidine (Peridex), or hydrogen peroxide are effective.
Closys, a toothpaste, mouthwash, and oral spray hygiene system is another option.
داروهای مکمل پروبیوتیک در درمان بوی بد دهان

دارو و مکمل های پروبیوتیک برای درمان بوی بد دهان

خوراکی های حاوی باکتری های مفید برای متعادل کردن دستگاه گوارش و محدود کردن رشد بیش از حد باکتری های مضر در روده ما که می توانند منجر به بیماری شوند، فوق العاده هستند. این باکتری‌های مفید همچنین در کاهش میزان باکتری‌های بد بو در دهان ما مؤثر هستند.

این مطلب را از دست ندهید!
درمان بوی بد دهان ناشی از معده و معرفی قرص

مطلب مرتبط: بوی بد دهان ناشی از معده و روده: علل و درمان

این غذاها شامل محصولات تخمیر شده مانند کلم ترش، کفیر، تمپه، کیمچی و ماست های پروبیوتیک است. اگر گنجاندن این غذاها در رژیم روزانه تان سخت است، قرص مکمل پروبیوتیک می تواند مفید باشد. تحقیقات مدرن ارتباط بین پروبیوتیک های خوراکی و بهبود بوی بد دهان را بررسی کرده است. مطالعات نشان داد که آدامس‌های پروبیوتیکی در صورت استفاده در یک دوره دو هفته‌ای ممکن است تأثیر مثبتی بر بوی بد دهان داشته باشند. پروبیوتیک های خوراکی را می توان به شکل قرص یا صمغ استفاده کرد.

قرص اشتوتزن، لاکتوگام و کپسول پایلوشات، که در بالا اشاره شد از جمله قرص های مکمل پروبیوتیک در درمان بوی بد دهان هستند.

جهت درمان همیشگی و قطعی بوی بد دهان با لیزر دندانپزشکی، با ما تماس بگیرید.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

1 دیدگاه

  1. سلام احترامات فائقه خدمت شما
    جناب داکتر صاحیب عزیز خیلی ممنون از محبت شما سپاسگزارم از معلومات دقیق و نظرات نیک تان دم تان گرم همیشه خوشحال باشید باصحت کامل خیلی زیبا و عالی قابل قدر هستید تشکر محمدبصیرفقیریار افغانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − نه =

تماس تلفنی (مشاوره و نوبت دهی)