چگونه بفهمیم عفونت دندان داریم؟
چگونه بفهمیم عفونت دندان داریم؟
آوریل 3, 2021
خونریزی لثه
درمان خونریزی لثه: چرا لیزر بهترین درمان است؟
می 3, 2021
چگونه بفهمیم عفونت دندان داریم؟
چگونه بفهمیم عفونت دندان داریم؟
آوریل 3, 2021
خونریزی لثه
درمان خونریزی لثه: چرا لیزر بهترین درمان است؟
می 3, 2021
نمایش همه

جراحی لثه با لیزر چیست؟ مزایا و هزینه در تهران

جراحی لثه با لیزر

فناوری‌های جدید برای درمان بیماری لثه خبرساز شده و لیزر درمانی برای مداوای این بیماری به مرور زمان محبوبیت پیدا کرده است. اگر جراحی لثه با لیزر برای شما مناسب باشد دندانپزشک انجام این جراحی را توصیه می‌کند. ضمنا جراحی لثه با لیزر برای افرادی که لبخند لثه ای یا سایر بیماری های زیبایی دندان دارند، مناسب است. اگر به دنبال جراحی لثه با لیزر برای مراقبت از دندان هستید، آگاهی از مزایا و خطرات آن ضروری است. این راهنمای جامع به شما کمک می کند تا انتخابی آگاهانه در مورد اینکه آیا جراحی لثه با لیزر برای شما مناسب است یا خیر.

  • پژوهش‌ها حاکی از آن است که روش لیزر درمانی لثه 99.9 درصد باکتری‌های مضر دهان را از بین می‌برد.

دندانپزشکان در بسیاری از روش‌های گوناگون و مختلف در داخل دهان از پرتو لیزری استفاده کرده و درمان لثه با لیزر را انجام می دهند. از این رو انتخاب بهترین جراح لثه با لیزر در تهران و بهترین مراکز جراحی ممکن است دشوار باشد. علاوه بر موارد ذکر شده از پرتو لیزری می توان برای از بین بردن بافت های بزرگ، همچنین سفید تر کردن دندان‌ها با لیزر و یا تغییر شکل در لثه ها استفاده نمود.

بنابراین، چه می‌خواهید مراقبت از دهان خود را به سطح بالایی انجام دهید یا می‌خواهید درباره این روش نوین دندانپزشکی محبوب بیشتر بدانید، ادامه مطلب را از دست ندهید!

دلایل بیماری لثه (پریودنتال)

دلایل بیماری های لثه

بیماری پریودنتال یا عفونت در لثه یک نمونه از بافت های پشتی و استخوانی است که دندان‌ها را در جای خود محکم نگه می‌دارد و به طور کلی در افراد بزرگسال که در دهه‌های ۳۰ و ۴۰ زندگی خود قرار دارند اتفاق افتاده که به همین سبب می توانند تحت جراحی لثه با لیزر قرار بگیرند.

بیماریهای پریودنتال بنا به دلایل و موضوعات گسترده ای تشکیل می گردند که عبارتند از:

  • رعایت نکردن بهداشت دهان
  • حساسیت های ژنتیکی
  • بیماری های مزمن
  • دیابت
  • سیگار کشیدن
  • داروهای خاص

جراحی لثه با لیزر چیست؟

 در این بخش از مقاله درباره جراحی لثه با لیزر به تفصیل شرح داده خواهد شد. جراحی لثه با لیزر یک روش مدرن برای برداشتن بافت ناسالم لثه بیمار است. جراحی لثه با لیزر روشی کاربردی است که بسیاری از دندانپزشکان متخصص به دلیل تاثیر گذاری، بی خطر بودن، برش جزئی فک، خونریزی کم و درمان سریعتر انجام این روش درمانی را به جای جراحی‌ لثه به روش قدیمی توصیه می‌کنند. در جراحی لثه با لیزر بافت سالم لثه دست نخورده باقی می‌ماند در حالی که بافت ناسالم لثه برداشته می‌شود.

برای درمان بیماری لثه چه گزینه‌هایی وجود دارد؟

گزینه اول: جراحی لثه به روش قدیمی

 در جراحی لثه به روش قدیمی بافت ناسالم لثه با چاقوی جراحی برداشته می‌شود که درد شدیدی دارد. در حین عمل جراحی بیماران تحت بیهوشی قرار می‌گیرند زیرا در جراحی با این روش لثه برش زده می‌شود و درد شدیدی بروز می‌نماید. جراح لثه یا دندانپزشک عمومی لثه را برش زده تا به بافت ناسالم لثه دسترسی پیدا کند و آن را بیرون بیاورد. در این صورت بافت سالم لثه تا حدودی آسیب می‌بیند. خونریزی و ورم لثه در حین انجام عمل جراحی طبیعی است. گاهی اوقات به پیوند استخوان نیاز خواهد بود. جراح برای پیوند استخوان، استخوان‌های مصنوعی را در جای استخوان از دست رفته قرار می‌دهد تا استخوان سریع‌تر رشد کند.  نتایج این شیوه درمانی غیر قابل پیش بینی است. گاهی اوقات استخوان جدید به سمت عقب رشد می‌کند و گاهی اوقات هم به سمت عقب رشد نمی‌کند. استخوان جدید در کنار ریشه دندان و در جای استخوان از دست رفته رشد خواهد کرد.  

 با انباشته شدن جرم در اطراف دندان‌ها، استخوان دندان به تدریج تحلیل رفته و در نهایت دندان کشیده می‌شود. برای جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان دندان باید جرم اطراف دندان‌ها از بین برود.

 در جراحی لثه به روش قدیمی، بافت سالم لثه‌ برداشته شده که در این صورت لثه‌ها کوچکتر خواهند شد. بدین ترتیب حساسیت دندانی بروز می‌نماید. بنابراین دندان‌ها زیبا به نظر نمی‌رسند. معمولا پس از جراحی لثه داروهای مسکن تجویز می‌شود. بافت برش‌ داده شده لثه باید بخیه زده شود که بهبودی آن چند هفته طول می‌کشد به خصوص اگر پیوند استخوان نیاز باشد. در این صورت هر بار باید در یک سمت دهان پیوند استخوان انجام شود و تزریق آمپول به دندان جهت پیوند استخوان ضرورت دارد.

جراحی لثه به روش قدیمی چه مزایایی دارد؟

  • از بین رفتن جرم دندان
  • بهبود بیماری لثه
  • رشد و ترمیم استخوان لثه
  • تسهیل بهداشت دهان و دندان

جراحی لثه به روش قدیمی چه معایبی دارد؟

  • شکیل نبودن لبخند: در جراحی لثه به روش قدیمی، شکل لثه‌ها ممکن است تغییر کند زیرا بافت دندان تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
  • پس روی لثه: به دلیل پس روی لثه، دندان‌ها نسبت به گرما و سرما حساس می‌شوند.
  • پوسیدگی دندان: در جراحی لثه به روش قدیمی احتمال پوسیدگی دندان وجود دارد.
  • برش زدن فک و بروز درد شدید: با برش زدن فک درد شدیدی بروز می‌نماید که معمولا در این شرایط داروی مسکن تجویز خواهد شد.
  • برداشتن بافت سالم: برای برداشتن بافت ناسالم، مقداری از بافت سالم برش زده شده و برداشته می‌شود.
  • خونریزی: یک جراحی تهاجمی مانند این منجر به خونریزی زیادی می شود.
  • استراحت کردن: زمان استراحت از محل کار ضروری است.
  • نخوردن غذاهای سفت: از خوردن غذاهای سفت به مدت چند روز اجتناب نمایید.
این مطلب را از دست ندهید!
طول عمر ونیر کامپوزیت دندان چقدر است؟

آیا جراحی لثه به روش قدیمی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد؟

 بله، اگر جراحی لثه به منظور عمل زیبایی انجام نشود و از لحاظ پزشکی ضروری باشد مقداری از هزینه آن را بیمه دندانپزشکی پرداخت خواهد کرد.

گزینه دوم: لیزر درمانی لثه بدون عمل جراحی مرسوم

 دومین و پیشرفته‌ ترین گزینه برای درمان بیماری لثه، لیزر درمانی لثه بدون عمل جراحی است. در این روش لثه کمی برش داده می‌شود. این شیوه درمان بی خطر و بدون درد است و بیمار سریع‌ تر بهبود خواهد یافت.

 در لیزر درمانی لثه بدون عمل جراحی، از نور لیزر برای مداوای لثه ملتهب استفاده می‌شود و بافت سالم لثه دست نخورده باقی می‌ماند. در این شیوه لثه برش زده نمی‌شود و میزان خونریزی کم است. در این روش با انجام لیزر لثه‌ پس‌روی می‌کند. ضمنا در لیزر درمانی لثه بدون عمل جراحی، در حین درمان از نور لیزر برای مسدود کردن رگ‌های خونی و گیرنده‌های حسی استفاده خواهد شد. در روش درمانی مذکور، بیماران پس از لیزر درمانی درد کمتری احساس می‌کنند و فورا فعالیت‌های روزمره خود را از سر می‌گیرند. همچنین در حین لیزر درمانی باکتری‌ها از بین می‌روند که همین امر باعث تسریع روند درمان می‌شود. در لیزر درمانی لثه، جرم دندان‌ها از بین می‌رود.

 پس از انجام لیزر درمانی می‌توانید بلافاصله به فعالیت‌های روزمره خود مشغول شوید. لیزر درمانی رگ‌های خونی و گیرنده‌های حسی را مسدود نموده و از بروز درد و خونریزی در حین و پس از عمل جراحی جلوگیری می‌کند بنابراین نیازی به بیهوشی نیست و پس از انجام عمل جراحی فورا بهبودی حاصل می‌شود. احتمال بروز درد خفیف پس از جراحی وجود دارد که این درد معمولا طی دو روز برطرف شده و نیازی به تجویز دارو نمی‌باشد.

مطلب مرتبط: لیفت لثه با لیزر چیست؟(7 مزیت نسبت به جراحی سنتی)

مقایسه درمان سنتی و لیزری لثه

در دندانپزشکی از لیزر برای دسترسی به دندانهای آلوده جهت از بین بردن و نابود ساختن بافت های آلوده و دیگر باکتری ها استفاده می شود. در واقع هنگام جراحی لثه با لیزر زمانی که بافت آلوده برداشته و نابود شود و ریشه دندان در معرض دید قرار گیرد، دندانپزشک به جای تمیز کردن و مرتب نمودن دندان ها با ابزارهای دستی لثه با دستگاه تمیز کننده لیزری ریشه التراسونیک بر میدارد.

از انرژی لیزر جهت جراحی لثه به منظور گرم کردن سلول های بنیادی که حاوی خون هستند استفاده میگردد. انجام دادن این کار سبب ایجاد مهر و موم بافت در برابر دندان می‌شود. جراحی لثه با لیزر و درمان کردن توسط لیزر این امکان را تضمین می‌کند که هیچ بافتی در دهان از بین نمی رود و یا اینکه بافت‌ها به طور عادی کاهش پیدا می‌کنند.

دندانپزشکی با لیزر همچنین  سلول‌های بنیادی در بافت‌ها را تحریک کرده تا بافت های همبند استخوان و کلاژن را ایجاد کنند. در ادامه جهت روند بهبودی بدن که مطابق با جراحی لثه با لیزر صورت می‌گیرد لیزر درمانی استخوان اطراف دندان را بازسازی می‌کند.

انواع لیزرهای دندانپزشکی مورد استفاده

 برای جراحی لثه از انواع مختلف لیزر استفاده می‌شود. هر کدام از انواع لیزر مزایا و معایبی دارند بنابراین انتخاب نوع مناسب لیزر ضروری است.

 برخی از انواع لیزر عبارتند از:

  • سونوگرافی متمرکز: در این نوع اولتراسوند از امواج صوتی و نور مستقیم برای تصویربرداری از اندام‌ها و بافت‌های داخلی بدن استفاده می‌شود. سونوگرافی متمرکز در اغلب موارد برای تشخیص بیماری‌های مختلف، بررسی روند درمان و اطمینان از روند جراحی کاربرد دارد.
  • لیزر اربیوم: لیزر اربیوم از پرتوهای متمرکز نور برای از بین بردن پلاک های چسبیده روی سطوح دندان یا بین دندان ها بدون آسیب رساندن به ساختارهای دندان یا لثه های اطراف استفاده می کند. همچنین در از بین بردن دندان های پوسیده یا آسیب دیده بدون تاثیر بر بافت سالم موثر است.
  • لیزر دیجیتال دندان: لیزر دیجیتال دندان با تولید گرما در سطوح بالا، باکتری‌های درون دهان را تجزیه میکند و جرم و رسوب دندان‌ها را از بین می‌برد.

روند جراحی لثه با لیزر

 آیا تاکنون درباره لیزر درمانی لثه شنیده‌اید؟ ادامه این مقاله را مطالعه نمایید تا درباره روند این شیوه درمانی مطلع شوید.

  • مشورت و بررسی: در صورتی که لیزر درمانی لثه برای شما مناسب باشد با بررسی و مشورت نمودن با دندانپزشک متوجه خواهید شد. بدین‌ترتیب سابقه بیماری و دندانپزشکی شما ثبت می‌گردد. عکس برداری با اشعه ایکس انجام می‌شود تا وضعیت دهان و هم‌تراز بودن استخوان‌های لثه بررسی گردد. در ضمن دندانپزشک فضای لثه‌ شما را اندازه‌گیری می‌کند.
  • آمادگی برای انجام لیزر: با مشخص شدن برنامه درمانی، دندانپزشک شما را برای انجام لیزر آماده می‌کند. او از شما درخواست می‌نماید تا زیورآلات خود را درآورید و قبل از شروع درمان دندان‌های خود را مسواک بزنید و نخ دندان بکشید. 
  • بی حسی موضعی: برای انجام لیزر نیاز به برش لثه یا بخیه نیست. لیزر درمانی لثه در اغلب موارد بدون بیهوشی و با تزریق داروی مسکن امکان پذیر می‌باشد.

انجام لیزر

 با انجام لیزر بافت ناسالم لثه برداشته می‌شود. دندانپزشک از تنظیمات مختلف دستگاه لیزر استفاده نموده تا تمام باکتری‌ها را از بین ببرد و محل عفونت را تمیز نماید. ضمنا انجام لیزر روند بهبودی را تسریع می‌کند تا بافت لثه مجددا ترمیم شده و از عفونت آن جلوگیری شود.

  • تاثیرگذاری بر بافت: لیزر بر بافت لثه تاثیر می‌گذارد و باکتری‌ها و بافت‌های ناسالم را از بین می‌برد که در این صورت دندان آسیب نمی‌بیند.
  • مسدود کردن رگ‌های خونی: با انجام لیزر لخته‌های خون تشکیل می‌شود. با تشکیل این لخته‌های خونی روند درمان تسریع می‌یابد و بافت لثه مجددا ترمیم می‌شود که در این صورت به بخیه زدن نیاز نیست.
  • تسریع روند بهبودی: با انجام لیزر دهان و استخوان لثه ضدعفونی می‌شود. بهبودی حدود یک هفته طول می‌کشد و بافت لثه دوباره ترمیم می‌شود.
این مطلب را از دست ندهید!
علل احتمالی درد ضربان دار دندان چیست و چه باید کرد؟

مزایا و معایب لیزر درمانی لثه

مزایای دندانپزشکی با لیزر

 هر شیوه درمانی مزایا و معایبی دارد. با مطالعه ادامه این مقاله از مزایا و معایب لیزر درمانی لثه مطلع خواهید شد.

مزایای لیزر درمانی لثه

  • درد کمتر: لیزر درمانی لثه درد ندارد و در بیشتر موارد به بی حسی دندان یا تزریق داروی آرام بخش نیاز نیست.
  • درمان سریع‌تر: در جراحی لثه با لیزر دوران نقاهت کوتاه است. بدین ترتیب بافت‌های لثه به سرعت بهبود می‌‌یابند و پس از چند روز احساس تندرستی می‌کنید.
  • دقت عمل: لیزر درمانی لثه دقیق و تاثیرگذار خواهد بود. در لیزر درمانی بافت عفونی مورد هدف قرار می‌گیرد   در حالی که بافت سالم لثه دست نخورده باقی می‌ماند.
  • خونریزی کم: در لیزر درمانی لثه، خونریزی به حداقل می‌رسد که برخلاف جراحی لثه به روش قدیمی در این روش لثه‌ها برش زده نمی‌شود. با برش نزدن لثه‌ها میزان خونریزی کم می‌شود.
  • بی حسی خفیف: در لیزر درمانی لثه نیازی به بی حسی نیست یا بی حسی خفیف خواهد بود. در این شیوه درمان بی حسی بدون درد است و لثه برش زده نمی‌شود.
  • مداوای نواحی خاص: در جراحی لثه با لیزر نواحی خاصی از لثه هدف قرار داده می‌شود که لیزر بر آن نواحی خاص تاثیر گذاشته و سایر قسمت‌های دهان تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.
  • کاهش خطر عفونت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که لیزر درمانی لثه خطر عفونت را کاهش می‌دهد. انجام لیزر در از بین بردن باکتری‌ها و برداشتن بافت ناسالم لثه موثر است.

معایب لیزر درمانی لثه

 جراحی لثه با لیزر معایبی دارد. ادامه این مقاله را مطالعه کنید تا از عوارض جانبی لیزر درمانی لثه و معایب آن مطلع شوید.

  • قیمت: لیزر درمانی لثه گران است با این حال، بسیاری از بیمه‌ها هزینه‌های ضروری لیزر درمانی را پرداخت نموده و مطب‌های دندانپزشکی برای انجام لیزر درمانی تخفیف‌های ویژه ارائه می‌دهند.
  • در دسترس بودن: همه دندانپزشکان متخصص لیزر درمانی لثه را انجام نمی‌دهند. تعدادی از دندانپزشکان که مدارک مربوطه را دارند و سایر دوره‌های آموزشی را گذرانده‌اند می‌توانند لیزر درمانی لثه را انجام دهند. بنابراین باید دنبال متخصص لیزر درمانی لثه بگردید.
  • تاثیرگذار بودن لیزر درمانی در موارد حاد: لیزر درمانی لثه در موارد حاد تاثیرگذار نخواهد بود. در صورت حاد بودن بیماری لثه انجام جراحی ضرورت دارد.بنابراین دندانپزشک متخصص، روش درمانی مناسب را به شما توصیه می‌کند. 
  • نفوذ محدود: فناوری لیزر نفوذ محدودی دارد که همین امر باعث می‌شود لیزر درمانی در مقابله با موارد حاد بیماری لثه تاثیرگذاری کمتری داشته باشد. بیماری‌های حاد لثه با لیزر درمانی به طور کامل مداوا نمی‌شوند.
  • قیمت تجهیزات: لیزر درمانی لثه به دلیل قیمت گزاف تجهیزات گران است. خوشبختانه بیمه‌های درمانی این هزینه را پرداخت می‌کنند. بدین ترتیب هزینه‌های گزاف تجهیزات تا حدودی جبران می‌شود.
  • مناسب نبودن لیزر درمانی برای همه افراد: لیزر درمانی لثه برای همه افراد توصیه نمی‌شود. برای مثال لیزر درمانی برای بیماران مبتلا به بیماری حاد لثه مناسب نیست.

آیا جراحی لثه با لیزر درد دارد؟

سوالی که بیشتر بیماران میپرسند این است که “آیا جراحی لثه با لیزر دردناک است؟”؛ پاسخ ما این است که در این روش از لیزر دیود و بی حس کننده ی موضعی برای بی حس کردن ناحیه ی مشکل دار، استفاده میشود. به لیزرهای دیود، دیودهای لیزر تزریقی نیز گفته میشود. این لیزر، یک لیزر نیمه رسانای الکتریکی است که تقریبا به اندازه ی یک خودکار است و با تابش نور کار می کند.

معمولا، این لیزر بافت نرم، برای درمان بیماری ها لثه، مخصوصا زمانی که لثه به شدت بیمار است و نیاز است تا قسمتی از آن برداشته شود، مورد استفاده قرار میگیرد، و همچنین از لیزر برای درمان “لبخند لثه ای” نیز استفاده میشود. در این فرایند از لیزر برای کوچک کردن سایز لثه به طوری که لثه بخش کمتری از دندان را فرا بگیرد، کمک گرفته میشود. انواع روش های جراحی لثه می توانند تا حدی مشکل زا باشند، اما جراحی های لثه با لیزر در مقایسه با آنها مشکل کمتری ایجاد میکنند؛ در این جراحی ها زمان عمل کوتاه تر بوده و دوره ی نقاهت نیز کوتاه تر است و بیمار سریعتر بهبود می یابد.

عصب کشی دندان با لیزر

عصب کشی دندان با لیزر

زمانی که بیمار به بیماری های پریودنتال مبتلاست، دندانپزشک از لیزر دیود برای جدا کردن بافت بیمار لثه از ریشه ی دندان استفاده میکند. زمانی که بافت جدا شد، ریشه نیز برداشته شده و سپس دندانپزشک عمل عصب کشی – روشی برای از بین بردن پلاک های ایجاد شده زیر خط لثه – را انجام میدهد. اینگونه محیط بین دندان و لثه بهبود پیدا کرده و دوباره بازسازی میشود. در عصب کشی دندان با لیزر میزان عفونت بعد از درمان تقریبا به صفر میرسد.

اصلاح لبخند لثه ای با لیزر

اگر شما به بیماری های پریودنتال مبتلا نیستید اما به دنبال پزشکی میگردید که مشکل “لبخند لثه ای” شما را رفع کند، میتوانید به سراغ پزشکی بروید که با استفاده از لیزر دیود بخشی از بافت لثه ی شما را برمیدارد و به لثه ی شما فرمی زیبا میدهد. در این روش نیز بخشی از بافت لثه برداشته میشود و خونریزی طبیعی است؛ جای نگرانی نیست. از آنجایی که در این روش از بی حسی موضعی استفاده میشود، اصلاح لبخند لثه ای با لیزر بدون درد بوده و میتوان در یک جلسه ی درمانی آن را به اتمام رساند. اگر این عمل کمی پیچیده باشد، پزشک بیمار را بیهوش میکند تا دردی را حس نکند.

این مطلب را از دست ندهید!
عامل اصلی ایجاد بوی بد دهان و رفع قطعی با لیزر دندانپزشکی

جراحی لثه برای روکش

در بعضی از افراد لثه آنها بیشتر از حالت طبیعی است و برای گذاشتن روکش دندان نیاز به برش مقداری از لثه است. در این مواقع عمل افزایش طول تاج دندان با لیزر توسط پزشک متخصص انجام میشود، تا این مشکل برطرف گردد و فضای مورد نیاز برای گذاشتن روکش دندان ایجاد گردد.

ایمپلنت با لیزر

 ایمپلنت با لیزر دوام زیادی دارد. در کلینیک دندانپزشکی دکتر حاکم زاده، ایمپلنت با لیزر را برای بیماران انجام می‌شود. مزایای ایمپلنت با لیزر عبارتند از:

  • بدون نقص بودن: در روش ایمپلنت با لیزر دندانپزشکان بدون استفاده از شیوه‌های قدیمی به مکان دقیق ایمپلنت دسترسی دارند. این شیوه برای ترمیم دندان خطری ندارد.
  • درد کمتر: بیماران به واسطه لیزر حین عمل جراحی یا پس از آن درد کمتری را احساس می‌نمایند. همچنین لیزر درمانی از آسیب به لثه و ورم جلوگیری می‌کند. آسیب به لثه و ورم از عوارض جراحی لثه هستند. اگر به دنبال ترمیم دندان یا تسکین درد هستید نزد متخصصان لثه کلینیک دندانپزشکی فلت آیرن بروید.

هزینه جراحی لثه با لیزر

با توجه به مواردی که گفته شد مشخص است که هزینه دستگاه های لیزر با توجه به بروزتر بودن و مخارج تعمیر و نگهداری کمی بالاتر از روش های ستنی است. قیمت جراحی لثه با لیزر بطور معمول حدود ۱۰ الی ۴۰ درصد از روش های مرسوم بیشتر است. اطلاع از هزینه دقیق منوط به معاینه، مشاهدات کلینیکی و مشخص شدن تعداد جلسات درمانی است.

مراقبت‌های بعد از جراحی لثه با لیزر

 برای رسیدن به نتایج مطلوب باید بعد از لیزر درمانی لثه مراقبت‌های لازم صورت گیرد. در ادامه مقاله در خصوص مراقبت‌های بعد از لیزر درمانیلثه نکات مهمی را مطالعه کنید.

  • رعایت بهداشت دهان و دندان: رعایت بهداشت دهان و دندان به منظور درمان ناهنجاری‌های دندان و داشتن لبخند شکیل ضروری خواهد بود. حتما دو بار در روز مسواک بزنید و روزی یکبار نخ دندان بکشید تا دندان‌ها و لثه‌هایتان سالم بمانند.
  • خوردن غذاهای نرم: پس از جراحی لثه با لیزر بهتر است به مدت یک هفته غذاهای نرم بخورید.
  • اجتناب از خوردن غذاهای تحریک کننده: سعی کنید از خوردن غذاهای تند، اسیدی و شیرین خودداری کنید. خوردن این غذاها روند بهبودی را مختل می‌کنند.
  • به اندازه کافی آب بنوشید. مقدار زیادی مایعات بنوشید. بهتر است آب بنوشید تا روند بهبودی تسریع یابد.
  • آب نمک غرغره کنید: غرغره کردن آب نمک محل عفونت را ضدعفونی کرده و درد را تسکین می‌دهد.
  • کنترل کردن درد: اگر احساس درد می‌کنید داروهای مسکن بدون نسخه در تسکین درد تاثیرگذار هستند. با دندانپزشک خود درباره تجویز داروهای مسکن مشورت کنید.
  • از مصرف نیکوتین خودداری کنید. پس از لیزر درمانی لثه از سیگار کشیدن بپرهیزید. سیگار کشیدن روند بهبودی را کند نموده و باعث ورم کردن لثه می‌شود.
  • بررسی عوارض جراحی لثه: به عوارض بعد ازجراحی لثه توجه کنید.در صورت بروز درد، ورم، تب یا موارد دیگر فورا با دندانپزشک خود تماس حاصل نمایید.
  • مراجعه دائم به دندانپزشک: یک هفته پس از انجام جراحی لثه با لیزر باید نزد دندانپزشک خود بروید.  دندانپزشکان دهان شما را معاینه نموده تا اطمینان پیدا کنند که روند مداوا خوب پیش می‌رود.

پس از جراحی لثه با لیزر در تهران منتظر چه اتفاقاتی باشیم؟

ممکن است تا یک هفته پس از عمل، لثه های بیمار متورم باشند. درد پس از انجام این عمل معمولا اندک است و مشکلی برای فعالیت های روزانه ی بیمار مانند غذا خوردن، نوشیدن و صحبت کردن، ایجاد نمیکند. با اینکه عمل جراحی لثه با لیزر روی فعالیت های روزانه تاثیر چندانی ندارد اما بهتر است تا مدتی از خوردن غذاهای سفت و تند که باعث آسیب رساندن به لثه میشوند، پرهیز کنید. خوردن غذاهای نرم روشی موثر برای بهبود هرچه سریع تر است. اگر پس از انجام این عمل درد داشتید، ممکن است پزشک برای شما مسکن هایی مانند ایبوپروفن تجویز کند. اگر در مورد این روش درمانی سوالی دارید با ما تماس بگیرید.

پزشکان ما در زمینه ی عمل جراحی لثه با لیزر در تهران برای درمان بیماری های پریودنتال، لبخند لثه ای، زخم های شانکر و زخم های سرد متخصص هستند. لیزر باریکی که متخصصین ما استفاده میکنند کاملا دقیق بوده و دوره ی نقاهت را بسیار کوتاه میکند.

آیا برای داشتن لبخندی زیبا آماده هستید؟ پس همین امروز میتوانید برای دریافت نوبت از كلينيك ما واقع ىر تهران اقدام نمایید.

سئوالات پرتکرار

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − نوزده =

تماس تلفنی