تفاوت باندینگ و کامپوزیت ونیر دندان
تفاوت باندینگ و کامپوزیت ونیر دندان ـ‌ کدام بهتر است؟
فوریه 23, 2022
غذاهای مفید و مناسب بیماری لثه
غذاهایی که در صورت ابتلا به بیماری لثه باید بخورید
مارس 9, 2022
تفاوت باندینگ و کامپوزیت ونیر دندان
تفاوت باندینگ و کامپوزیت ونیر دندان ـ‌ کدام بهتر است؟
فوریه 23, 2022
غذاهای مفید و مناسب بیماری لثه
غذاهایی که در صورت ابتلا به بیماری لثه باید بخورید
مارس 9, 2022
نمایش همه

عوارض خوردن غذا بدون دندان

عوارض خوردن غذا بدون دندان

آیا غذای خود را بدون استفاده از دندان مصنوعی می خورید؟ می دانید که عوارض خوردن غذا بدون دندان، بسیار است. در یک نگاه این موضوع آسان و راحت نیست. همچنین غذا خوردن بدون دندان، سلامتی شما را تهدید خواهد کرد. در ادامه قصد داریم خطرات و معایب نجویدن غذا و نحوه کمک یک دندانپزشک شایسته فلوریدا در این زمینه را برای شما مطرح کنیم.

خطرات خوردن غذا بدون دندان بر سلامت افراد

ممکن است که یک یا چندین دندان خود را از دست داده باشید. همچنین بر این اساس غذا خوردن بدون دندان را ترجیح دهید. علاوه بر این موارد از ایمپلنت و یا دندان مصنوعی برای جایگزین آنها استفاده نکنید. اغلب افراد به غذا خوردن بدون دندان عادت کرده و این امر را ترجیح می دهند. در حالیکه این موضوع به سلامت آنها آسیب جدی وارد می کند. در ادامه خطرات و عوارض این کار بیان می شود.

عوارض خوردن غذا بدون دندان برای لثه و فک

خوردن غذا بدون دندان، مشکلات زیادی برای لثه و فک به وجود می آورد. در حالت عادی و حتی با وجود تمامی دندان ها، فک و لثه ها فشار های زیادی را تحمل می کنند. پس در نبود دندان ها، این فشار باید چند برابر شود تا نتیجه مشابه زمانی باشد که؛ دندان ها وجود دارند.

این مطلب را از دست ندهید!
کانتورینگ دندان (تراشیدن مینای دندان) چیست؟

خوردن غذا بدون دندان سبب پارگی و تحلیل لثه ها خواهد شد. همچنین نبود دندان، می تواند در زمان غذا خوردن به دندان های دیگر فشار وارد کند. ممکن است لثه ها دچار درد، خونریزی، سوزش و یا عفونت شوند. همچنین ممکن است دچار درد و اختلال مفصل گیجگاهی فکی (TMJ) شوید؛ که با درد شدید در ناحیه فک و سر همراه است.

وجود دندان یا استفاده از دندان مصنوعی از عوارض خوردن غذا بدون دندان، برای فک جلوگیری می کند. در زمان غذا خوردن، دندان های معمولی ۹۰ الی ۱۱۵ کیلو نیرو به لقمه وارد می کنند. این نیرو با دندان های مصنوعی به ۴۵ کیلو می رسد. اما این نیرو بسیار بهتر و موثر تر از لثه ای است که تنهایی به غذا نیرو وارد می کند. اگر ناحیه فک شما خالی باشد، ضعیف خواهد شد؛ در نتیجه شکل صورت شما تغییر می کند. همچنین ممکن است فک دچار شکستگی شود و به عمل جراحی نیاز داشته باشد.

از مشکلات خوردن غذا بدون دندان این است که نیازهای غذایی شما تامین نمی شوند. زیرا در این صورت شما تنها می توانید غذاهایی مانند سوپ، سبزیجات، انواع پوره و … را مصرف کنید. برای تامین نیاز های غذایی بهتر است از دندان مصنوعی به طور مدام استفاده کنید.

ایجاد مشکلات گوارشی با غذا خوردن بدون دندان

تاثیر نداشتن دندان در هضم غذا

غذا خوردن بدون دندان به دستگاه گوارش شما آسیب وارد می کند. زیرا غذای خود را به طور کامل نمی جوید و دستگاه گوارش دچار مشکل می شود. اگر تکه های درشت و نجویده شده غذا در راه مری شما مسدود شوند، مشکلات بزرگی برای شما به وجود می آید. چگونه؟

این مطلب را از دست ندهید!
دلایل سفید نشدن دندان ها و راه حل

غذا خوردن بدون دندان سبب هضم جزئی غذا می شود. زیرا گوارش غذا از دهان شروع می شود. نبود دندان سبب می شود غذا با تکه های بزرگ به معده برسد. این تکه های بزرگ در روده های شما متوقف می شوند و مواد مضر باقی می مانند. در نتیجه مشکلاتی مانند نفخ، سوء هاضمه و رشد باکتری ها به وجود می آیند. دوری از جویدن غذاهای نرم سبب می شود بسیاری از ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن را از دست بدهید. با جویدن غذا، اسید معده و لوزالمعده برای هضم، ترشح می شود. با جویدن غذا اسید های لوزالمعده ترشح شده که به هضم غذا کمک خواهد کرد. همچنین فعالیت های هضم غذا در روده باریک اتفاق می افتد.

مطالعه مطلب بهداشت دهان بدون دندان: چگونه دهان را تمیز نگه دارید! توصیه میگردد.

کمک دندانپزشک ماهر برای کاهش عوارض خوردن غذا بدون دندان

کاهش عوارض خوردن غذا بدون دندان

عوارض خوردن غذا بدون دندان، بسیار زیاد و خطرناک است و سلامتی شما را به خطر می اندازد. علاوه بر این بهتر است هر چند وقت یکبار توسط یک دندانپزشک ماهر، دهان و دندان شما معاینه شود. پزشک با معاینه شما، بهترین راه حل برای جایگزین کردن دندان های از دست رفته را پیشنهاد می دهد. یا اینکه به شما استفاده از دندان مصنوعی را پیشنهاد می کند. غذا خوردن بدون دندان، زندگی و سلامت شما را به خطر می اندازد. با بررسی های پزشک از بروز عوارض جدی برای شما جلوگیری می شود و وضعیت شما را تحت کنترل قرار می دهد. در اینجا تنها نیمی از معاینه و کنترل دست دندانپزشک خواهد بود. نیمی دیگر از ماجرا خود شما خواهید بود که از ابزار های لازم استفاده کنید.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − شش =

تماس تلفنی و دریافت نوبت