تحلیل لثه
تحلیل لثه: علل، پیشگیری و درمان جراحی و گیاهی
نوامبر 24, 2020
کشیدن دندان کودکان و دندان شیری
کشیدن دندان شیری و دائمی کودکان
دسامبر 9, 2020
تحلیل لثه
تحلیل لثه: علل، پیشگیری و درمان جراحی و گیاهی
نوامبر 24, 2020
کشیدن دندان کودکان و دندان شیری
کشیدن دندان شیری و دائمی کودکان
دسامبر 9, 2020
نمایش همه

درمان تحلیل لثه با لیزر بهترین روش درمانی

درمان تحلیل لثه با لیزر

لیزر هر ساله راه خود را بیشتر و بیشتر به زندگی مردم و به علم پزشکی باز میکند. لیزر در زمینه ی دندانپزشکی، به ما کمک میکند تا درمان مشکلات لثه آسانتر و موثرتر باشد. ممکن است به همین زودی روزی بیاید که شما بدون استفاده از ابزار دندانپزشکی و فقط با کمک لیزر، تمامی مشکلات دندانی خود را تنها با یک اشعه درمان کنید. درمان سنتی لثه یک درمان دندانپزشکی بوده است که بسیاری از مردم از آن وحشت دارند و از آن به کلی اجتناب میکنند – حتی اگر واقعاً به آن نیاز داشته باشند. این ترس و وحشت بدلیل معروفیت درمان های سنتی برای ایجاد دردهای زیاد در طول دوره نقاهت پس از جراحی است. خوشبختانه لیزر درمانی جدید برای تحلیل لثه همه چیز را تغییر داده است.

در ادامه نکاتی در مورد جراحی تحلیل لثه با لیزر آمده است:

تحلیل لثه چیست؟

همه ی افراد دوست دارند که لبخندی زیبا و دندان هایی سالم داشته باشند. تحلیل لثه و یا از بین رفتن لثه به موقعیتی گفته میشود که در آن لایه ی پوشاننده ی دندان ها عقب رفته و سطح زیادی از دندان ها مشخص باشد. تحلیل لثه معمولا برای افراد بالای ۴۰ سال رخ میدهد. زمانی که لثه تحلیل میرود لبخند فرد زیبایی خود را از دست داده و دندان ها به سرما و گرما حساس میشوند. برای جلوگیری از تحلیل رفتن لثه، باید بهداشت دهان و دندان را به خوبی رعایت کرده و سبک زندگی درستی پیش بگیریم.

چگونه میتوان از تحلیل رفتن لثه جلوگیری کرد؟

بهترین روش برای جلوگیری از تحلیل رفتن لثه مراقبت از دندان ها و دهان است. مسواک زدن و نخ دندان کشیدن هر روزه و چکاپ کردن حداقل سالانه دوبار، و یا بیشتر ضروری هستند. اگر به بیماری تحلیل لثه مبتلا هستید باید تعداد مراجعه به دندانپزشک را بیشتر کنید. از یک مسواک نرم استفاده کرده و از دندانپزشک بخواهید تا روش صحیح مسواک زدن را به شما بیاموزد. اگر طرز جویدن نادرست و یا دندان قروچه کردن عامل تحلیل لثه هستند، برای رفع این مشکلات از پزشک کمک بگیرید. روش های دیگر برای جلوگیری از تحلیل رفتن لثه عبارتند از:

  • ترک سیگار، اگر سیگاری هستید.
  • رژیم غذایی سالم
  • بررسی تغییرات ایجاد شده در دهان خود
این مطلب را از دست ندهید!
پوسیدگی دندان کودکان: از شروع علائم تا درمان

در مطب دندانپزشکی در چه مواردی از لیزر استفاده میشود؟

لیزر زمانی فقط در فیلم های علمی تخیلی استفاده میشد و هنوز هم وقتی صحبت از لیزر میشود برخی افراد به یاد تفنگ های لیزری و ابزار جنگی لیزری می افتند. اما به دلیل اینکه از لیزر در برش و گرما دادن هم استفاده میشود، میتوان آن را ابزاری مناسب برای انجام بسیاری از کارها که دندانپزشکی هم یکی از آنهاست، دانست.

لیزرهای دندانپزشکی معمولا برای شناسایی مشکلات دندانی اعم از سوراخ شدن دندان استفاده میشود. به همچنین لیزر میتواند بافت آسیب دیده را بردارد، حفره های کوچک را پر کند، زخم ها را درمان کند، دندان ها را سفید کند، دندان ها را برای پر کردن آماده کند، بوسیله لیزر از تحلیل لثه جلوگیری میشود و مواردی دیگر

برای مثال نور لیزر با طول موج مشخص، میتواند حفره ها و شکاف های ایجاد شده روی سطح دندان را شناسایی کند؛ شناسایی این حفره ها و شکاف ها با روش های سنتی دندانپزشکی ممکن نیست. لیزر به همچنین میتواند به یافتن سنگ های ایجاد شده زیر لثه کمک کند، در تشخیص زودهنگام سرطان لثه موثر باشد و محل دقیق اتمام بافت سالم و شروع بافت مشکل دار را مشخص کند.

جلوگیری از تحلیل لثه بوسیله لیزر دندانپزشکی

درمان تحلیل لثه با لیزر چگونه انجام میشود؟

روش های زیادی برای درمان بافت نرم به کمک لیزر و جلوگیری از تحلیل لثه وجود دارد. دندانپزشکی با لیزر کمک میکند تا بافتی بیشتر از حدی که مورد نیاز است از لثه جدا نکند؛ جدا کردن این میزان از بافت لثه با استفاده از روش های سنتی سخت و گاهی غیرممکن است.

جراحی لثه با لیزر از مهمترین کابردهای آن است. به عنوان مثال، میتوان به کمک لیزر باکتری های موجود در حفره های زیرین خط لثه و همچنین بافت های ناسالم که باعث آسیب رساندن به بافت سالم نیز میشوند را از بین برد. لیزر میتواند لایه ی نازکی که مانع اتصال لثه به بافت های استخوانی میشود را از بین برده و رگ های خونی مجاور این بافت ها را ببندد.

دلیل انتخاب جراحی با لیزر به جای سایر روش ها چیست؟

درمان با لیزر نسبت به روش های سنتی و با استفاده از ابزار دستی، خونریزی کمتری دارد. از آنجایی که لیزر میتواند بافت نرم را راحت تر از روش های سنتی، از لثه جدا کند، بیمار هم پس از این روش درمانی سریع تر بهبود می یابد. علاوه بر این موارد، به کمک لیزر بافت نرم کمتری به بهبود نیاز دارد و به همچنین بافت نرم کمتری در خطر آلوده شدن به باکتری قرار میگیرد؛ به طور کلی خطر عفونت کمتر خواهد بود.

این مطلب را از دست ندهید!
کاربرد لیزر در انجام ایمپلنت دندانی بدون خونریزی و درد

مزایای جراحی تحلیل لثه با لیزر

لیزر درمانی یک درمان موثر برای بیماری لثه است. که میتواند به حذف باکتری ها و جرم دندان ها و همچنین بهبود ظاهر لثه ها کمک کند. لیزر درمانی همچنین می تواند به تحریک رشد بافت جدید و بهبود سریع پس از جراحی لثه کمک کند.

  • کاهش التهاب
    لیزر درمانی یک درمان موثر برای کاهش التهاب در لثه است. انرژی لیزر به از بین بردن باکتری های عامل بیماری پریودنتال کمک می کند و همچنین روند بهبودی را تحریک می کند. لیزر درمانی روشی ایمن و موثر برای کاهش التهاب و بهبود در لثه است.
  • کاهش زمان بهبودی
    درمان با لیزر یک روش موثر برای بیماری پریودنتال است. می تواند به کاهش زمان بهبودی و کاهش خطر آسیب بیشتر به لثه و دندان کمک کند. لیزر درمانی همچنین می تواند به کاهش درد و ناراحتی مرتبط با بیماری پریودنتال کمک کند.
  • کاهش جای زخم
    یکی از مزایای اصلی لیزر درمانی برای درمان پریودنتال کاهش اسکار است. لیزر درمانی می‌تواند به برداشتن بافت آسیب‌ دیده و بهبودی بدون ایجاد آسیب بیشتر به بافت اطراف کمک کند. این می تواند منجر به کاهش قابل توجهی در میزان اسکار شود که پس از درمان ایجاد می شود.
  • به حداقل رساندن آسیب به بافت سالم
    لیزر درمانی یک گزینه درمانی کم تهاجمی برای بیماری لثه است که می تواند به کاهش میزان آسیب وارده به بافت سالم کمک کند. استفاده از لیزر امکان رویکرد هدفمندتری را برای درمان بافت های بیمار فراهم می کند که می تواند به حداقل رساندن تأثیر بر بافت سالم و کاهش خطر عوارض کمک کند. لیزر درمانی همچنین می تواند برای بهبود ظاهر لثه ها از طریق کاهش التهاب استفاده شود.
  • به حداقل رساندن ناراحتی در طول درمان
    لیزر درمانی می‌تواند همراه با سایر درمان‌ها مانند جرم‌ گیری و پلانینگ ریشه استفاده شود. لیزر باکتری های موجود در پاکت های اطراف دندان و لثه را هدف قرار می دهد که باعث کاهش التهاب و ناراحتی می شود. از آنجایی که لیزر نواحی خاصی را هدف قرار می دهد، آسیب بافتی کمتر و عوارض جانبی کمتری نسبت به سایر انواع درمان وجود دارد. این بدان معناست که بیماران می توانند با مراجعه کمتر به دندانپزشک، درمان های کوتاه تر و راحت تری داشته باشند.
  • دقت بالا
    نشان داده شده است که لیزر درمانی باعث بهبود دقت روش های پلانینگ و جرم گیری ریشه می شود . این به این دلیل است که انرژی لیزر را می توان دقیقاً به ناحیه عفونی هدف قرار داد که امکان حذف دقیق تر جرم و پلاک را فراهم می کند. علاوه بر این، لیزر درمانی به از بین بردن باکتری هایی که در عمق پاکت لثه هستند کمک می کند، که می تواند سلامت کلی لثه را بهبود بخشد.
  • کاهش تورم و خونریزی در حین عمل
    لیزر درمانی در کاهش تورم و خونریزی در طی پروسیجرهای پریودنتال موثر است. این به این دلیل است که انرژی لیزر می تواند به بسته شدن رگ های خونی و زمان بهبود کمک کند. علاوه بر این، لیزر درمانی همچنین می تواند به کاهش التهاب و ترویج بازسازی بافت کمک کند.
  • صرفه جویی در هزینه و کاهش عوارض
    لیزر درمانی اغلب به عنوان یک درمان کمکی برای بیماری پریودنتال استفاده می شود. می توان از آن علاوه بر درمان های سنتی مانند جرم گیری و درمان ریشه یا به عنوان یک درمان مستقل استفاده کرد. نشان داده شده است که لیزر درمانی در مقایسه با درمان‌های سنتی پریودنتال باعث صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه و کاهش عوارض می‌شود.
  • سرعت بالا
    لیزر درمانی یک روش کم تهاجمی است که می تواند برای درمان انواع مشکلات پریودنتال استفاده شود. این روش سریع و آسان است و تنها با یک بار مراجعه به دندانپزشک قابل انجام است.
این مطلب را از دست ندهید!
درمان خونریزی لثه و بوی بد دهان

هزینه درمان تحلیل لثه با لیزر چقدر است؟

هزینه درمان تنها بعد از معاینه، مشاهدات کلینیکی و تعیین تعداد جلسات درمان نسبت به میزان و شدت تحلیل لثه مشخص میشود.

نکات کلیدی

از آنجایی که هر روزه استفاده از لیزر در دندانپزشکی بیشتر میشود، انتظار میرود که به زودی لیزر در تمامی درمان های دندانپزشکی مورد استفاده قرار بگیرد. لیزر به سادگی میتواند تحلیل لثه و بیماری های دهان و دندان را در مراحل ابتدایی درمان کند اما ممکن است برای درمان برخی از بیماری های حاد مناسب نباشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 7 =

تماس تلفنی (مشاوره و نوبت دهی)