سفید کردن دندان با لیزر
سفید کردن دندان با لیزر و هزینه سال 1403
می 24, 2020
درمان خشکی دهان
خشکی دهان: بهترین روشهای درمان خانگی
ژوئن 2, 2020
سفید کردن دندان با لیزر
سفید کردن دندان با لیزر و هزینه سال 1403
می 24, 2020
درمان خشکی دهان
خشکی دهان: بهترین روشهای درمان خانگی
ژوئن 2, 2020
نمایش همه

چگونه به شخصی بگوییم دهانش بو میدهد؟

چگونگی مواجه با بوی بد دهان دیگران

چگونگی مواجه با بوی بد دهان دیگران

بسیاری از افراد از بوی ناخوشایند دهان دیگران احساس ناراحتی می کنند اما نمی دانند چگونه به انها بگویند که بوی نامطبوع دهانشان آزاردهنده است و باید آن را رفع کنند.

راه های زیادی برای رفع بوی بد دهان وجود دارد. برای این کار باید حتما در هر شبانه روز دو مرتبه دندان های خود را به خوبی مسواک بزنید، یک بار در موقع شب و قبل از رفتن به رختخواب و یک بار هم صبح که از خواب بیدار می شوید. بعضی از افراد برای رفع بوی بد دهان و نفس بدبو خود مجبور هستند سه بار در روز مسواک بزنند، یعنی پس از وعده غذایی ظهر هم باید دهان و دندان خود را بشویند. هیچ گاه نخ دندان را فراموش نکنید، زیرا نخ دندان به سادگی و به خوبی می تواند ذرات ریز غذا را که در لای دندان ها مانده و مسواک هم نتوانسته است آن ها را از بین ببرد، رفع کند.

اگر در منزل نیستید و در یک مکان عمومی قرار دارید، می توانید با در دهان گذاشتن یک آدامس، مخصوصا آدامس نعنایی، و یا استفاده از اسپری های خوشبو کننده دهان، نفس بد بو خود را از بین ببرید.

چگونه به کسی بگوییم نفس بد بو دارد؟

اگر اطرافیان شما، چه دوست، همسر یا رئیستان، مشکل بوی نا مطبوع دهان دارند و شما به هر دلیلی مایل نیستید به آن ها برچسب بزنید، بلکه فقط می خواهید آن ها را متوجه کنید که باید مشکلشان را حل کنند، اما نمی دانید چطور بگویید که دهانانشان بو میدهد، با ما همراه شوید تا در ادامه به ارائه هشت راهکار مناسب و موثر می پردازیم که بدون ایجاد رنجش و دلخوری، فرد را متوجه مشکل بوی بد دهان که دارد، بکنیم.

این مطلب را از دست ندهید!
بوی بد دهان در بارداری: نشانه ها و روش های کنترل

راهکار اول: به فردی که بوی ناخوشایند دهان دارد آدامس تعارف کنید

آدامس تعارف کنید

خودتان یک آدامس بردارید و یکی دیگر را هم به فرد مورد نظر تعارف کنید، به طوری که نشان دهید این کار را برای رعایت ادب انجام داده اید. اگر آدامس را رد کرد از او بپرسید: “مطمئنی نمیخوای؟ من این طعم رو خیلی دوست دارم. باید امتحانش کنی!” این روش بخصوص زمانی تاثیر بیشتری خواهد داشت که نوعی آب نبات را که مزه خاصی دارد به همراه داشته باشید و تعارف کنید، زیرا با این روش دلیل خوبی دارید که شخص را قانع کنید تعارف را قبول کند، برای ترغیب او می توانید بگویید: “باید این پاستیل های خوشمزه رو که طعم پاپ کرن داره امتحان کنی ببینی چقدر خوبه”.

و یا گاهی اوقات می توانید این کار را انجام دهید: یک آدامس در دست او بگذارید و بگویید: “این جا رو ببین”، سپس سرتان را به آرامی به سمت جلو خم کنید و یک لبخند مودبانه اما قاطعانه بزنید و بلافاصله مکالمه را ادامه دهید.

راهکار دوم:اگر شخصی که بوی ناخوشایند دهان دارد، فردی است که برایتان مهم است و به او علاقه دارید، از بوسیدن به عنوان نوعی اجبار مثبت استفاده کنید

از بوسیدن به عنوان نوعی اجبار مثبت استفاده کنید

برای انجام این کار می توانید بگویید:

“چقد خوشم میاد وقتی که داری آدامس نعنایی میجوی ببوسمت، آخه مزه خنک و نعنایی میدی”. حتی می توانید این شیوه بوسیدن را تا حدودی به یک نوع عادت جالب تبدیل کنید. هر زمان که او آدامس می جود، آب نبات می خورد یا تازه مسواک زده است، او را ببوسید. با این روش او متوجه منظور شما می شود و یاد می گیرد که برای دریافت بوسه آن کارها را انجام دهد.

این مطلب را از دست ندهید!
علت احساس بوی بد در بینی و انتهای گلو و درمان

راهکار سوم: به فرد مورد نظر آب تعارف کنید

آب تعارف کنید

گاهی نفس بد بو به علت خشک بودن دهان است. هر نوشیدنی یا خوراکی می تواند خشکی دهان را رفع کند، حتی یک لیوان آب. مراقب باشید چیزی را تعارف نکنید که بوی بد دهان را افزایش دهد، مانند شیر یا خوراکی هایی که حاوی سیر و پیاز هست.

راهکار چهارم:راهی پیدا کنید که بتوانید در مورد مشکلات دهان و دندان صحبت کنید

در مورد مشکلات دهان و دندان صحبت کنید

هدف از انجام این کار این است که آگاهی فرد مورد نظر در خصوص سلامت دهان و دندان را بالا ببرید. این که مکالمه را چگونه شروع کنید و به چه شیوه ای ادامه دهید به این موضوع بستگی دارد که چقدر آن فرد را می شناسید. مثلا می توانید بگویید: “همیشه یادم میره از نخ دندون استفاده کنم. دندون پزشکم همیشه میگه باید از نخ دندون استفاده کنی. خود هم فهمیدم وقتی که به طور مرتب استفاده می کنم دیگه دهنم بوی بد نمیده. شما نخ دندون میکشی؟” و یا اینکه بگویید: “تا حالا از زبان شویه استفاده کردی؟ ظاهرا باکتری هایی که دلیل بوی بد دهان میشه بیشتر روی زبان می مونه. میدونی چجوری باید ازش استفاده کرد؟ من تا حالا امتحان نکردم.”

راهکار پنجم: وانمود کنید که بوی دهان شما ناخوشایند است

وانمود کنید که بوی دهان شما ناخوشایند است

مثلا بگویید ” اَه، دهنم چه بوی بدی میده. شاید چون چند ساعته که چیزی نخوردم اینجوری شدم. آدامس داری؟” گاهی اوقات با این شیوه فرد متوجه بوی نامطبوع نفس خود می شود و او هم از چیزی که به شما می دهد می خورد.

راهکار ششم: رک بودن را تمرین کنید

رک بودن را تمرین کنید

ابتدا در مورد این مورد فکر کنید که اگر شما به جای آن فرد بودید دوست داشتید چگونه موضوع را به شما بگویند؟ “دهنت بوی بد میده/ بوی سگ میده/ بوی خیلی خوبی میده. بیا من آدامس دارم”. این جملات توهین آمیز هستند و باعث خجالت فرد می شوند. به جای این گفتن این جملات می توانید نفس خود را چک کنید و بگذارید که او این کار را ببیند و بعد آدامس بجوید. اگر فرد منظور شما را متوجه نشد، ادامه ندهید و از موضوع عبور کنید.

این مطلب را از دست ندهید!
درمان بوی بد دهان و بینی ناشی از سینوزیت

راهکار هفتم: با مثال عملی خواسته خود را نشان دهید

مثال عملی

در حضور آن شخص، شیوه درست مراقبت از دهان و دندان را انجام دهید و طوری وانمود کنید که انگار می دانید او هم همان کار را انجام می دهد. مثلا بعد از غذا خوردن، عذرخواهی کنید و بگویید که می روید نخ دندان بکشید و مسواک بزنید. مقداری دهانشویه و نخ دندان همراه خود داشته باشید و از او بپرسید که اگر نیاز دارد می تواند از مال شما استفاده کند.

راهکار هشتم: آب بهترین راه حل است

آب بهترین راه حل

همان طور که در بالا اشاره کردیم، خشکی دهان باعث می شود که نفس بوی بدی داشته باشد. معمولا آب بهتر از آدامس عمل می کند. البته توجه کنید که هر نوع آب یا هر خوراکی تاثیر مثبت ندارد. مثلا اگر نوشیدنی حاوی شکر یا هر افزودنی شیرین باشد، بوی ناخوشایند دهان را بدتر می کند. همیشه یک بطری آب به همراه خود داشته باشید که هر وقت لازم شد به فرد مورد نظر بدهید که بنوشد. اگر بطری آب نداشتید مثلا می توانید بگویید: “چقدر تشنه ام. بیا بریم از اون جا آب بخوریم”. با این شیوه به احتمال خیلی زیاد او با شما خواهد آمد.

منبع:

wikihow

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

3 دیدگاه

  1. سارا گفت:

    خوب است

  2. پیشخوان ابن سینا گفت:

    این کار آموز ما حرف تو کتش نمیره نمیدونم چیکارش کنم..بوی خون بهتره یا فساد دهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 8 =

+
تماس تلفنی و دریافت نوبت