کمبود کدام ویتامین باعث پوسیدگی دندان میشود؟
کمبود کدام ویتامین باعث پوسیدگی دندان میشود؟
نوامبر 12, 2024
درمان تیزی دندان
درمان تیزی دندان (پزشکی و خانگی)
نوامبر 30, 2024
کمبود کدام ویتامین باعث پوسیدگی دندان میشود؟
کمبود کدام ویتامین باعث پوسیدگی دندان میشود؟
نوامبر 12, 2024
درمان تیزی دندان
درمان تیزی دندان (پزشکی و خانگی)
نوامبر 30, 2024
نمایش همه

درمان خانگی لبخند لثه ای چگونه امکانپذیر است؟

درمان خانگی لبخند لثه ای

آیا وقتی لبخند می‌زنید، لثه‌یتان بیش ‌از حد نمایان می شود؟ بافت بیش از حد لثه و همچنین عوامل مختلف دیگر، باعث می شوند تا در هنگام لبخند زدن، لثه بیش از حد بیرون بزند. دیگر نگران لبخند لثه ای خود نباشید. علاوه بر روش های درمان خانگی لبخند لثه ای که در ادامه بیان میکنیم، امروزه می توان بدون جراحی و به‌راحتی لبخند لثه ای را با گزینه‌های درمانی مختلف، از فیلرهای پوستی و بوتاکس گرفته تا کانتور لثه، درمان کرد. در نتیجه لبخندی زیبا با ظاهری جذاب خواهید داشت؛ به طوری که دیگر بافت لثه بیش از حد نمایان نخواهد شد.

ما در کلینیک دندانپزشکی مبتنی بر لیزر دکتر حاکم زاده با بهترین گزینه درمانی اصلاح لبخند لثه ای با لیزر آماده‌ایم شما را از شر لبخند لثه ای نجات دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، توصیه می شود تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

لبخند لثه ای یا گامی اسمایل چیست؟

لبخند لثه ای (gummy smile) دقیقا به چه نوع لبخندی اطلاق می شد؟ ساده‌ترین تعریف از این نوع لبخند این است: «در لبخند لثه ای هنگام لبخند زدن، لثه بیش‌ازحد نمایان می شود، اما میزان ظاهر شدن لثه در افراد مختلف متغیر است. با این حال، معمولا در این نوع لبخند تقریبا 2 میلی‌تر از بافت لثه بالایی در هنگام لبخند زدن بیرون می‌زد.»

عوامل مختلفی باعث می شوند تا لبخند لثه ای بروز پیدا کند. برای مثال می توان به دلایل زیر اشاره نمود:

  • بافت اضافی لثه
  • کوتاه بودن لب بالایی
  • موقعیت خاص دندان ها

در نتیجه نمایان شدن بیش‌ازحد بافت لثه در زمان لبخند زدن، باعث می شود تا شما نیز به لبخند لثه ای مبتلا شوید. دلایل مختلفی به ظاهر شدن چنین لبخندی منجر می شوند که برخی از آنها عبارتنداز:

  • دندان های کوتاه: دندان های کوتاه‌تر از اندازه نرمال، باعث خواهند شد تا به هنگام لبخند زدن، لثه بیشتر از حد طبیعی بیرون بزند.
  • قدرتمند بودن عضلات لبه بالایی: این امر باعث خواهد شد تا در هنگام لبخند زدن، لب فوقانی بیش از حد بالا برود و لثه بالایی بیشتر از حد طبیعی بیرون بیاید.

خوشبختانه گامی اسمایل بیماری خاصی نیست و به راحتی با گزینه‌های درمانی موجود در حوزه دندانپزشکی می توان آن را درمان کرد.

این مطلب را از دست ندهید!
علت سیاهی لثه چیست؟ | بهترین روش درمان تیرگی لثه

علل ایجاد لبخند لثه ای

عوامل مختلفی در بروز این نوع لبخند دخیل هستند. درست است که لبخند لثه ای مشکل پزشکی جدی نیست، اما بسیاری از افراد که از این نوع لبخند رنج می‌برند، به دنبال اصلاح لبخند خود هستند.

علل دخیل در بروز لبخند لثه ای عبارتند از:

  • ژنتیک: لبخند لثه ای در برخی از افراد از ژنتیک آنها ناشی می شود. این افراد با این نوع لبخند متولد می شوند.
  • قدرتمند بودن بیش از حد عضله لب بالایی: گاهی عضله کنترل‌کننده لب بالایی قدرت زیادی دارد و لب بالا را در هنگام لبخند زدن، بیش‌از حد بالا می‌کشد.
  • کوتاه بودن لب بالایی: این عامل نیز باعث می شود تا در هنگام لبخند زدن، بافت لثه بیش‌ازحد بیرون بزند.
  • نامرتبی دندان ها و ناهماهنگی فک‌ها: این دو مورد نیز باعث می شوند تا در زمان لبخند زدن، لثه‌ها بیش‌ازحد معمول به چشم بخورند.
  • رشد بیش از حد بافت لثه: گاهی مصرف برخی از داروها یا ابتلا به برخی از بیماری‌ها، باعث می شوند تا بافت لثه در زمان لبخند زدن، بیش‌ازحد نمایان شود.
  • رویش غیر طبیعی دندان: رویش نامرتب و غیرطبیعی دندان ها نیز باعث می شوند تا خط لثه ناهموار شود و در هنگام لبخند زدن، بافت لثه بیش‌ازحد بیرون بزند.

درمان‌های غیر جراحی برای اصلاح لبخند لثه ای

آیا می توان لبخند لثه ای را اصلاح کرد؟ بله، راه‌حل‌های زیادی برای درمان لبخند لثه ای وجود دارد. برخی گزینه‌های درمانی غیرجراحی لبخند لثه ای عبارتند از:

درمان‌های غیر جراحی برای اصلاح لبخند لثه ای

تزریق بوتاکس برای اصلاح لبخند لثه ای

تزریق بوتاکس یکی از راه‌حل‌های موثر برای اصلاح لبخند لثه ای است. این درمان فرایندی غیرجراحی و سریع می‌باشد. همچنین هزینه آن بسیار کم و از طرف دیگر ایمن است. این درمان با حداقل دوره نقاهت همراه می‌باشد و به مدت 3 تا 6 ماه دوام خواهد داشت. از این رو تیم ما در مینیاپولیس، آماده درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس است.

فیلرهای پوستی برای اصلاح لبخند لثه ای

یکی دیگر از راه‌های درمان گامی اسمایل، تزریق فیلرهای پوستی است. با تزریق این فیلرها به لب‌های بیمار، لب بالا حجیم‌تر خواهد شد. در نتیجه باعث می شود تا لثه بالایی در زمان لبخند زدن، دیده نشود. این درمان، علاوه بر اصلاح لبخند لثه ای، نقش موثری در زیباتر کردن لب‌های شما خواهد داشت. مدت زمان تزریق فیلرها 10 دقیقه خواهد بود و دوام آن شش ماه تا یک سال است. این درمان عوارض جانبی خاصی را به همراه ندارد و صرفا ممکن است در روز اول، اندکی تورم را تجربه نمایید.

این مطلب را از دست ندهید!
جایگزینی دندان از دست رفته و کشیده شده

جراحی تغییر موقعیت لب (LIP REPOSITIONING)

این جراحی در افرادی ایده‌آل خواهد بود که عضلۀ لب بالایی آنها بیش از حد قدرتمند باشد. در جراحی تغییر موقعیت لب، پزشک متخصص لب بالایی را اندکی به سمت پایین سوق می دهد تا بتواند بافت اضافی لثه را بپوشاند تا لبخند زیباتری را به شما هدیه دهد. این شیوه کم تهاجمی است و اندکی دلهره‌آور می‌باشد، اما در درمان لبخند لثه ای بسیار موثر خواهد بود.

ژنژیوکتومی

این شیوه یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای اصلاح لبخند لثه ای است. در این نوع درمان بیشتر سعی می شود تا با جدا کردن بافت لثه‌ از روی دندان ها، صرفا دندان ها در هنگام لبخند زدن ظاهر شوند. این گزینه در مقایسه با ونیرها، کم تهاجمی می باشد.

لمینت های سرامیکی

در این شیوه، برای درمان لبخند لثه ای کاری به بافت لثه ندارند، بلکه از لمینت دندان برای پوشاندن دندان ها استفاده می‌کنند که یک شیوه زیبایی در حوزه دندانپزشکی به شمار می رود.

دندانپزشک متخصص با استفاده از قرار دادن ونیرها بر روی دندان های فرد، سعی می‌کند تا دندان ها را بلندتر و بزرگتر جلوه دهد. در نتیجه بین دندان ها و لثه‌ها تناسب خوبی ایجاد خواهد شد.

کانتورینگ لثه

با کانتورینگ لثه نیز می توان به لبخند لثه ای پایان داد. این شیوه کم‌تهاجمی است که با استفاده از لیزر می توان متناسب با نیاز افراد مختلف، بخشی از لثه را برداشت و خط لثه را اصلاح نمود. در این شیوه ابتدا به محل مورد نظر بی‌حسی موضعی می‌زنند و بعد با لیزر بخشی از لثه را بر می دارند. بسته به میزان برداشت لثه، ممکن است این عمل در افراد مختلف با ناراحتی و درد اندکی همراه باشد.

راه‌های خانگی و طبیعی برای درمان لبخند لثه ای

علاوه بر درمان‌های غیرطبیعی مانند جراحی لثه یا ارتودنسی، می توان با راه‌های طبیعی زیر به اصلاح لبخند لثه ای کمک کرد. برخی از گزینه‌های خانگی برای درمان لبخند لثه ای عبارتند از:

تمرین لبخند

با توجه به پژوهش‌های موجود، می توانید با انجام تمرینات مربوط به ماهیچه‌های صورت لبخند لثه ای خود را اصلاح نمایید. این تمرینات را باید یک یا دو بار در روز انجام دهید. در زیر به چهار تمرین برای اصلاح چنین لبخندی اشاره خواهیم کرد:

  1. با ماساژ پره های بینی در راستای امتداد دهان شروع کنید. ماساژ درمانی باید با انگشت شست و به مدت 30 دقیقه انجام شود. در نهایت با انجام این تمرین، عضلات لب فوقانی در هنگام لبخند خیلی بالا نخواهند رفت.
  2. ابتدا دهان‌تان را باید باز کنید. در مرحله بعد باید لب‌هایتان را ببندید. به مدت 30 دقیقه در این حالت بمانید.
  3. در تمرین سوم، باید ابتدا لبخند بزنید و در حین لبخند زدن دهان‌تان را ببندید. سپس در مرحله بعد اندکی دهان‌تان را باز کنید. یک دقیقه باید دهان‌تان باز بماند. می توانید برای پوشاندن لثه‌های‌تان توسط لب‌ها، از انگشت خود استفاده کنید.
  4. در این تمرین باید لبه‌های خود را جمع کنید تا آنها به شکل دهان ماهی در بیایند. 30 دقیقه در این حالت بمانید. این کار باعث می شود تا ماهیچه‌های گونه کش بیایند و در نهایت لبخندتان، اصلاح خواهد شد.
این مطلب را از دست ندهید!
درمان سیاهی لثه در خانه

اهمیت داروهای جایگزین برای درمان لبخند لثه ای

گاهی مصرف برخی از داروها مانند فنی توئین باعث خواهد شد تا لثه دچار هیپرپلازی شود. در این شرایط هنگام لبخند زدن، لثه‌هایتان بیش‌ازحد معمول بیرون خواهند زد. در چنین شرایطی می توانید از پزشک خود بخواهید تا دارویتان را تغییر دهد.

جرم گیری و پولیش

رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان می تواند به التهاب لثه و در نهایت به لبخند لثه ای منجر شود. برای کاهش احتمال التهاب لثه و لبخند گامی اسمایل، بهتر است هرزچندگاهی به جرم‌گیری و تمیز کردن دندان های خود اقدام نمایید.

هزینه اصلاح لبخند لثه ای

به‌طورکلی هزینه درمان لبخند لثه ای یک تعرفه مشخصی ندارد و متاثر از عوامل مختلفی است. گاهی به دلیل استفاده از چندین شیوه درمان یا جراحی، هزینه اصلاح چنین لبخندی بیشتر خواهد شد.

بهترین کار برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با شیوه‌های درمانی لبخند لثه ای و هزینه‌های آنها، دریافت خدمات مشاوره توسط دندانپزشکان متخصص است.

لبخندتان را دوست ندارید؟

روش خانگی درمان لبخند لثه ای بسیار زمان بر است و تاثیر گذاری آن در موارد خیلی خفیف از انواع لبخند لثه ای است. اما نیازی به نگرانی نیست. تیم ما در کلینیک دکتر حاکم زاده با استفاده از بهترین گزینه‌ درمانی لبخند لثه ای می توانند در کمترین زمان ممکن و با حداقل دوره نقاهت، شما را از شر چنین لبخندی خلاص کنند.

همین الان می توانید برای دریافت خدمات مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با درمان لبخند لثه ای با لیزر بدون درد و خونریزی، با ما تماس بگیرید.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

تماس تلفنی (مشاوره و نوبت دهی)